Caută Cazare
20
Jun, 2024
21
Jun, 2024
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Adulți
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Copii

Cazare Băile Figa, Atracții si Activități

Situată în inima Transilvaniei, stațiunea Băile Figa oferă turiștilor relaxare într-un mediu natural. Amplasată la marginea unei păduri, Băile Figa se întinde pe 15 hectare și se află la doar 3 km de orașul Beclean. Stațiunea este renumită pentru băile cu nămol, dar și pentru proprietățile apei sărate din bazine și lacuri.

Cazare Băile Figa oferă de asemenea o gamă largă de facilități sportive și de wellness, precum piscine în interior și în aer liber.  Facilitățile spa sunt amplasate într-o clădire separată și includ piscină, saună și cadă cu hidromasaj.Pasinonații de sport au la dispoziție terenuri de fotbal, tenis, facilități de tenis de masă și de fittness.Iubitorii de drumeții și natură pot vizita, la doar câțiva kilometri, Poiana Narciselor de la Mogoșeni, Crucea de la Săsarm, Herghelia de cai de la Beclean sau Castelul Bethlen,  Arcalia. 

Complexul mai detine terenuri de sport (tenis, fotbal), precum si un aqualand.

Tipologie de cazare

  • Cabana

  • Căsuțe

  • Vila

  • Pensiune

Cazare Baile Figa

Toate facilitățile moderne ale stațiunii îmbinate cu natura care o înconjoară vă vor oferi o stare de euforie și relaxare completă, dorindu-vă sa reveniți iar și iar în acest colț de rai.